Jeg Tilbyder

Her er noget af det, jeg brænder for at arbejde med, og se mere på kursussiden.

IVK har noget at bidrage med i mange af livets udfordringer. Det kan fx være konflikter, vrede, stress, sorg, depression. IVK er det bærende element i alle mine tilbud i konflikthåndtering, kurser, team træning, coaching og familievejledning.  Lære og anvende IVK i dit liv.

Lær IVK – girafsprog og brug det i alle områder af livet

IVK er let at lære og forstå, men svært at anvende. Derfor hjælper det med lidt træning – øvelse, øvelse, øvelse sammen med andre.

Ikkevoldelig Kommunikation (IVK)

IVK eller Girafsprog er en kommunikationsprocess der har til formål at skabe og vedligeholde en empatisk kontakt mellem parterne, således at der findes løsninger der opfylder alle parters behov.

Læs mere

Coaching

Blive endnu mere effektiv med din kommunikation. Få støtte specifikt til dig om hvordan du kan brug IVK få at få de bedst resultater.

Læs mere

Virksomheder

Ikkevoldelig Kommunikation anvendes på mange arbejdspladser som et redskab til konfliktløsning og som en proces der fremmer respekt, samarbejde, kreativitet og effektive møder.

Læs mere

International

Jeg deltager i det internationale samarbejde mellem CNVC certificerede trænere og tilbyder IVK-træning og wokshops i store dele af verden.

Læs mere

Institutioner

Ikkevoldelig Kommunikation anvendes i mange børnehaver og skoler, og bidrager til udvikling af sociale kompetencer hos både børn og voksne.

Læs mere

Personlig udvikling

Oplev en kraftfuld proces i personlig udvikling baseret på Ikkevoldelig Kommunikation. I mit arbejde med personlig udvikling inddrager jeg tegneterapi, drømmeforståelse og kropsterapi.

Læs mere

Parforhold

Ikkevoldelig Kommunikation bidrager til at skabe en særlig form for kontakt, hvor det bliver muligt at opfylde begge parters behov, så det sker med frivillighed og glæde, og dermed kan der findes holdbare løsninger på uoverensstemmelser.

Læs mere

Familie

Ikkevoldelig Komunikation hjælper dig med at skabe den kontakt du drømmer om at have med dine nærmeste. Ikkevoldelig Kommunikation er en empatisk kommunikationsform der fremmer kontakt og forståelse.

Læs mere