Deltagerrespons

Ikkevoldelig Kommunikation (IVK) - Girafsprog 

 
 
 
"I needed compassion and you gave me such a rich and total feeling of love, understanding & compassion. I was touched deeply. I needed this, and you gave so deeply, much gratitude…
By the way, I have tried to abide by your recommendation that we not practice NVC on others until we've been working on it for 3 yrs. I try to only do gratitude, as you suggested - it's fun, nice responses.
I also do self-empathy, and also silent empathy, which is surprisingly helpful.  And I practice NVC in practice groups & with buddies…
I greatly respect this advice you gave us - it seems very wise to me. I see inexperienced newbies stumbling around with NVC, and sometimes it backfires on them… 
I grew a lot at the IIT, but hearing your advice, was probably the most valuable thing I got from it.” 
Karina Arndt, Texas USA 2018 
 
 
"I wanted to thank you again for such an amazing week! I LOVED your sessions about the energy and am so fascinated with this idea right now. Your teaching has really contributed to making my life more wonderful AND my kids life more wonderful. At night I have been putting my hand on my children's hearts and breathing with them and it is wonderful! I also ordered the book you told us about (Peace Between the Sheets). And the shame/joy pose activity we did has been so helpful. I can now FEEL in my body when I want to climb into my shame pose...and I hear the echo of my statement. When I do this I know it is time for some self empathy! :) So that has been hugely helpful! 
HUGE HUGS to YOU!!!  💕
Dr. Libby Schanzmeyer, USA 2018
 
 
"I don't enjoy..." or "I do enjoy..." which is another example of speaking NVC which I find permeating your speaking and which I so deeply appreciate.  It bathes me in comfort with great relaxing within me to be the recipient of such speaking.  
- Allan Rohlfs, Chicago 2018

Dearest friend,
Today is the final day of the final assessment for certification when I will answer the final questions put to me.
I want to acknowledge with deep gratitude your presence,  your guidance and your encouragement as I made my journey. I'm fortunate to have seen NVC modeled and lived by you in a way that is truly inspiring. 
Thank you, dear Kirsten. Love Sudha  
Sudha Shankar, CT, India, September 2017
 
 

Kirsten er for mig et vigtigt forbillede på, hvilke kompetencer den moderne leder bør tilstræbe sig at få grundfæstet i sig selv, før de tillader sig at lede andre. Kirsten fører en åben dialog, rummer og giver rum til alles stemme i gruppen. Hun giver også plads til en følelsesmæssig tilstedeværelse, hvilket får hele teamets/gruppens udviklingspotentiale frem på den mest effektive facon, jeg længe har oplevet. Kirsten er for mig at se netop den type leder, fremtiden skriger på, men desværre stadig sjældent ses. Den ledertype, der i både erhvervslivet og det offentlige vil kunne skabe de største succeser for vores fælles samfund.

- Camilla Duus, Cand.Comm. 2017

 
 
Thank you for a truly awesome weekend.  Your such a wonderful sparkly magic being!  Thank you for all you are and for your vision xxxx
- Sophie Docker, UK May 2016

 

Jeg er blevet bestyrket i hvor vigtigt det er at holde fast i sig selv og være tro mod egne følelser og behov. ​
IVK har forandret min retorik når jeg taler med børn såvel som med kolleger. Jeg bliver på egen banehalvdel og jeg ved at nøglen til en løsning af de problemer der opstår, findes i de stridende parter – ikke i mig! 

- Lone, deltager på lærerkursus 2015

 

Jeg er blevet mere sikker på mine egne kompetencer udi girafsprog. Jeg er blevet mindet om hvor vigtigt og beskyttende det er for mig at vende tilbage til behovene – både som forklaring for hvad andre mennesker gør og som erkendelsesproces og beskyttelse for mig selv, når jeg mærker et ubehag af en eller anden art. 
Jeg har lært at jeg kan bidrage til folks proces og heling.

- Michael, 2015

 

Svært at inddampe i få ord, men særligt synes jeg at jeg har fået en helt ny fornemmelse for empatisk kommunikation. Og at være opmærksom på hvilke reelle behov der optræder inden i mig når jeg udtrykker mig, eller endnu bedre inden jeg gør det. Skærpet opmærksomhed over for mine projektioner. Gik faktisk rundt og troede at jeg var fri for den slags ;-)

- Kursusdeltager, 2015

 

Stor respekt. Kan ikke komme på andet at skrive end at I begge bare skal fortsætte den måde I gør det på. 
Jeg var fuld af beundring over jeres måde at håndtere de mere 'terapisøgende' kursusdeltageres pludselige følelser og behov der opstod undervejs.

- Kursusdeltager, 2015

 
Jeg har lært, at jeg ikke “dør” af at mærke sorgen - og det er mere forløsende end vreden ...
- Deltager på IVK sommerlejr 2015

 

Når jeg tør vise mig som den jeg er, er det muligt at lytte med girafører.
- Deltager på IVK i praksis - Grundkursus i Girafsprog 2015
 

TAK for denn uge, det har været en fantastisk oplevelse, som vil være levende i mig. Sådan kan det virke i vores samfund, på vores planet, når vi snakker med hjertet. Det giver mig håb, glæde og tillid til mig selv og menneskeheden. Lyset er blevet stærkere.
TAK for jeres ærlighed som trænere med dem I er, og jeres oplevelser. Jeg føler mig taknemlig over at have mødt jer 3 fordi mit behov for samhørighed og fællesskab er blevet opfyldt. Jeg føler mit mod vokse, fordi det føles mere gør-bart at bringe mere fred i vores verden. Nu skal jeg bare øve mig :-)

- Ligéa Carpentier, 2015

 

Det er mig en stor glæde at se, med hvilken lethed læreren i filmene er nærværende med sig selv. 
Og så børnene! Denne rolige klarhed, hvordan de taler om sig selv, og hvordan de ALLE deltager med interesse. Jeg er rørt. Der har du sendt mig en stor skat, som gør det let for mig, at vise andre mennesker mulighederne med IVK med børn.

- Ricarda Beilharz, Hausen, Tyskland 2015

 

I have watched all Culture of Peace in school videos and I am filled with gratitude to all of you who have worked on these films to make them available to the world. Please receive my big big thank you!!!

- Sandy Perrin, Geneva 2015


Der skete noget indeni mig, der overskyggede alt andet. 
Fra at sidde første dag og sige, at jeg intet kendte til IVK - til at sidde på tredje dagen og få en "AHA"-oplevelse af de helt store. Det var en fantastisk oplevelse.
Det gik op for mig, at jeg har "arbejdet" med IVK meget intenst de sidste 2-3 år. Så fra at have følt skyld, tvivl og især egoisme over det valg jeg tog mht. at gå fra min mand, føler jeg nu en lethed og en ro, der er svær at beskrive. Jeg har jo "bare" lyttet til mine egne behov og handlet ud fra det. Det gør mig stolt, at jeg har taget ansvar overfor mig selv. Jeg ankom med tog til Brenderup, men "fløj" hjem.

- Karina Munk 2012


Det "smagte" godt og jeg vil gerne have mere! (Læs hele Vibekes respons her)

- Vibeke Westervang, deltager på "IVK healing af dit indre barn" 2010. 

Jeg var først forundret over den ro, underviserne var i stand til at udvise, efterfølgende imponeret over evnen til at vende kritik til en positiv energi.

- John Hansen, 2009


Jeg har lært en ny måde at løse konflikter på, som jeg håber, jeg vil være i stand til at bruge, når jeg kommer hjem, både privat og på min arbejdsplads. ... fantastisk god underviser.

- Stine Kofoed, 2009


Fornemmelsen af at kunne mærke mine behov, begynder at give mig form i retning af at vide hvem jeg er. Det har været berigende ikke at dømme og vurdere, fordi jeg istedet opdager en masse kvaliteter i andre menneskers forskellighed.

- John Hansen, 2009


Jeg har lært, at jeg ved at opfylde egne behov kan opfylde andres behov, at mulighederne for løsninger mangedobles, når vi er i kontakt med hinaden, og at ægte, ærligt udtryk for liv er livsbekræftende - uanset dets karakter.

- Bodil Johansen, 2009


Jeg er kommet et skridt nærmere kontakten til mig selv. Det opfylder mit behov for at springe ud i "mit livs formål", at leve frit fra hjertet. Tak for det. Jeg føler tilfredshed, taknemlighed og samhørighed med jer undervisere, fordi mit behov for autenticitet, læring og udvikling er opfyldt.

- Helle Skov, 2009


Jeg har lært at anderkende mine behov som lige så væsentlige som andres.

- Jane Damm, 2009


Alt er forandret igennem denne proces. Der er opfyldt nogle dybe behov for at blive lyttet til, der giver mig en følelse af håb for fremtiden og nu´et.

- Marianne Larsen, 2008


Det var godt med de mange eksempler, samt gruppearbejde som virkelig viser hvordan man kan bruge IVK.

- Camilla Traberg-Andersen, 2008


Tak for en inspirerende og indlevende undervisning i en tryg og omsorgsfuld atmosfære.

- Anette Ingvartsen, 2008


Jeg har sett og fått opplevd, hvordan styrken i empatisk lytting åpner opp.

- Siv Torrild, Norge 2008


Jeg har lært at tænke anderledes, når jeg bliver kritiseret (eller tror jeg bliver det).

- Bente Mæland, 2008


Jeg har lært, at et nej ikke er et nej til livet, men et ja, både for mig og andre mennesker.

- Hasse Traberg-Andersen, 2008


Jeg kan rigtig godt lide jeres personlighed - opfylder mit behov for tryhed. Og jeres høje niveau af faglig dygtighed - opfylder mit behov for læring. Og jeres ærlighed og åbenhed - opfylder mine behov for ærlighed og åbenhed.

- Conni Nielsen, 2008


Et godt kursus som har udviklet ens personlighed.

- Bjarne Nielsen, 2008


Stærkt og godt. To vidt forskellige undervisere med hver sine værdier, men samme overordnede forståelse og formidling af IVK. Fedt at opleve den nærhed og interesse for at også jeg har det godt.

- Svend Holm, 2008


Når jeg mærker din energi, Kirsten, bliver jeg opfyldt og ydmyg, fordi jeg får opfyldt mit behov for kærlighed, omsorg, åndeligt fællesskab, og fordi jeg fornemmer en ordløs kommunikation på føleplan.

- Nete Dalsgaard, 2008
 

Jeg tænker meget ofte på den sidste lørdag aften, sidst vi var samlet. Jeg synes, at jeg har oplevet mange mindeværdige og lærerige episoder i den tid, jeg har taget træningskurser på Rosenlund - men på en eller anden måde står denne lørdag aften som "le grande finale". Jeg tog mod til mig, og fik udtrykt mit ubehag, mine behov og en anmodning. Den blev mødt med engagement, åbenhed og ærlighed, - det viste sig, at det ikke kun handlede om mig, og der var så meget liv denne aften. Men den største oplevelse for mig efterfølgende, er, at mærke og opleve hvordan dig og Karsten tilbagetrukket styrede og guidede processen. Jeg bliver virkelig berørt, når jeg tænker på det, og her fik jeg virkelig set og oplevet, hvad mediation er. Mine behov for læring, nærvær, samarbejde og "healing" blev virkelig opfyldt via den måde dig og Karsten "arbejdede" på. Jeg oplevede jer "timet" i jeres forsøg på at støtte processen - især når I sagde : "stop - nu tror jeg du skal høre, hvad den anden hører du siger". Så "enkelt" og så stor effekt mht. at skabte kontakt. Nu efterfølgende oplever jeg, at jeg godt ved, hvad mediation er og kan praktisere det - det er magisk - tak!

- Ann-Marie Malmos, Odense 2007

 

Juhu, jeg lærer det langsomt. Tak, Kirsten, for at du sammen med Gerhard og Georgis skaber et rum i de gruppemøder, hvor forandring og vækst har plads. Jeg har deltaget i en del selvudviklingsarbejde gennem årene og denne klarhed og kærlighed, som kan opstå her, har jeg ikke oplevet andre steder.

- Marinne Horbelt, Hamburg 2006
 

Kirsten KristensenHimmelbjergvej 118680 RyTlf.: +45 40 35 09 55Mail: kirsten@livets-sprog.dk